IMG_0174

Soluții de transport mărfuri cu M-System

La prima vedere, transportul de mărfuri sună ca un proces foarte simplu pe care oricine îl poate efectua cu succes, dar, în structura de profunzime, această noțiune prezintă criterii complexe. Mărfurile pot fi clasificate după starea lor fizică, modul de încărcare și descărcare, condițiile în care trebuie să fie transportate, depozitate și conservate și după cantitatea lor. Acestea pot fi, așadar, mărfuri solide, lichide sau gazoase, mărfuri care se așează, se aruncă sau se descarcă prin curgere, obișnuite sau speciale și, în cele din urmă, mărfuri de masă sau mărunte. La rândul lui, fiecare tip se împarte în numeroase alte subcategorii.

sys

Există companii specializate pe transportul mărfurilor din una sau mai multe din categoriile și subcategoriile menționate mai sus, dar sunt puține cele care acoperă întreaga gamă a serviciilor care formează transportul de mărfuri.

S.C. M-SYSTEM S.R.L. este una dintre acestea. Compania funcționează în domeniu din 1997 și are ca obiectiv furnizarea unei game variate de servicii de transport și logistică, ambele fiind adaptate în permanență conform cerințelor clienților și standardelor ridicate de calitate.

Întrucât piața devine din ce în ce mai exigentă, compania se mulează permanent într-un mod inovativ pe toate schimbările economice și provocările pe care aceste schimbări le generează, cimentând principiul fundamental pe care se bazează: transport de cea mai bună calitate.

Serviciile noastre includ transportul mărfii în regim de grupaj parțial sau camion complet INTERN, INTERNAȚIONAL și COMUNITAR:

– Transport în regim exclusive

            – Transport în regim grupaj

– Transport express

– Transport rutier la grupaj în sesiuni de marfă de diverse greutăți și volume direct pe camioane

– Transport rutier la camioane complete

 

PENTRU CONTACT:

            Tel. 0744. 575. 500

Fix: 0230 560 020

Fax: 0230 561 050

E-mail: contact@m-system.ro

 

Sursa : http://stiri.suceavainfo.ro/16216-2/

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.